2017-es hallgatói önkormányzati választások jelöltjei

ELNÖKVÁLASZTÁS JELÖLTJEI

A 2017-es tavaszi hallgatói önkormányzati választások jelöltállítási időszakában egy pályázat érkezett be az elnöki tisztség betöltésére. A pályázatot Menyhárt Barbara, nappali tagozatos, másodéves hallgató nyújtotta be. Az ő pályázatát IDE KATTINTVA olvashatjátok el, az akadálymentes verziót pedig INNEN tölthetitek le.

KÜLDÖTTGYŰLÉSI KÉPVISELŐ-JELÖLTEK

A Kar egy vagy kettő képzési időszakra regisztrált nappali tagozatos gyógypedagógia szakos hallgatói körzetének jelöltjei:

 1. Havasi Lili
 2. Kelemen Kamilla
 3. Komonyi Kata
 4. Saufert Eszter

A Kar három vagy négy képzési időszakra regisztrált nappali tagozatos gyógypedagógia szakos hallgatói körzetének jelöltjei:

 1. Burján Bernadett
 2. Hegyi Kitti
 3. Maric Ivana
 4. Krizsán Lili
 5. Simonka Noémi
 6. Szabó Tamás
 7. Vajai Luca

A Kar öt vagy hat képzési időszakra regisztrált nappali tagozatos gyógypedagógia szakos hallgatói körzetének jelöltjei:

 1. Czibor Laura
 2. Csajkás Eszter
 3. Drahos Dóra

A Kar hét vagy nyolc képzési időszakra regisztrált nappali tagozatos gyógypedagógia szakos hallgatói körzetének jelöltjei:

 1. Bohár Bianka

A gyógypedagógus alapképzés levelező tagozatos hallgatói körzetének jelöltjei:

 1. Négyesi Nikolett

A gyógypedagógus mesterképzés nappali és levelező tagozatos hallgatói körzetének jelöltjei:

 • nem érkezett jelölés

 

FONTOS!

A választás március 20-án a délutáni órákban indul és április 2. 23 óra 59 percig tart. Voksotokat a Neptun felületén adhatjátok majd le. Minden hallgató legfeljebb egyszer szavazhat abban a választási körzetben, melynek az Alapszabály szerint az 5. § (2)-(3) bekezdésben meghatározottak alapján tagja. Minden hallgató legfeljebb kétszer annyi jelöltre szavazhat érvényesen, ahányan az 5. § (2) bekezdés szerint az adott körzetből a Küldöttgyűlés rendes tagjai lehetnek. Szavazat-egyenlőség esetén a beérkezett jelölések sorrendje dönt (ELTE BGGyK HÖK Alapszabály, 2016).

Leave a Reply