Ismerd meg a Seniorokat

Kedves Gólyák!

Ismerjétek meg az idei Seniorokat és büszke Seniorkoordinátorukat:

Bagyinszki Dalma – Seniorkoordinátor

Halihó, sziasztok! 

Dalma vagyok, szeptemberben kezdem az utolsó évemet a Bárczin, autizmus spektrum pedagógiája és pszichopedagógia szakirányokon. Imádok utazni, kirándulni, olvasgatni, kutyázni, mindig menni valahova és úgy alapvetően felfedezni a körülöttem lévő világot és embereket.
Előfordul, hogy a döntések meghozatala nem megy a leggyorsabban, viszont aztán úgy érzem nem is alakulhattak volna a dolgok ennél jobban és éppen így volt ez akkor is, amikor az egyetemi jelentkezés határideje előtt pár nappal rátaláltam a Bárczira.  

Már első évben jelentkeztem Seniornak és annyira a szívemhez nőtt az egész közösség, valamint maga a feladatkör is, hogy a következő évben sem hagytam ki ezt a lehetőséget. Ennek köszönhetően rengeteg élménnyel gazdagodtam és tündéri embereket ismertem meg. Januárban megválasztottak Seniorkoordinátornak, így jelenleg én fogom össze a Seniorok munkáját és az utóbbi hónapokban igyekeztem minél jobban felkészíteni őket az érkezésetekre! Izgatottan várom már az idei GT-t és bár velem egy kicsit kevesebbet fogtok találkozni, nyugodtan fordulhattok hozzám is bármivel! 😊


Balla Zsófia – Senior

Sziasztok Kedves Gólyák!

Zsófi vagyok, szeptembertől már másodéves hallgató a Bárczin autizmus spektrum pedagógiája és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon. Mindig nehéz számomra megválaszolni azt a kérdést, hogy miért jelentkeztem erre a karra, mert valójában még mindig nem tudom pontosan, hogy mi is lesz vele a dolgom.
Egy eléggé hirtelen és impulzív döntés sodort a tavalyi felvételi során ide, valójában csak nagyon-nagyon erősen azt éreztem, hogy itt a helyem. Ahogy telt az év és egyre többet tanultam meg a szakmáról, egyre bizonyosabbá vált bennem, hogy sikerült megtalálnom azt a foglalkozási kört, amit szívvel-lélekkel tudok csinálni, és remélem, hogy ez a lelkesedésem még sokáig meg fog maradni. A szabadidőmet általában a barátaimmal töltöm, meglehetősen aktívnak tartom magam, szeretek mozogni és a természetben lenni, így a barátaimmal rendszeresen járunk túrázni. Eléggé kíváncsi természet vagyok, ezért rengeteget szoktam olvasni különböző témákban, amik éppen foglalkoztatnak. A nap nagy részében fülig érő szájjal pörgök és szaladgálok kifulladásig, szeretek számomra új dolgokat kipróbálni és megtapasztalni. Nagyon várom már, hogy megismerhesselek Benneteket, és hogy átélhessem Veletek együtt a gólyatábor élményeit és izgalmait. Bátran kereshettek bármilyen felmerülő kérdéssel, állok rendelkezésetekre! 😊 


Forrai Edina – Senior

Halihó!

Edina vagyok, szeptembertől tanulásban akadályozottak pedagógiája és pszichopedagógia szakirányos hallgató. Szeretek minél több dolgot megtudni a világból, az életről, emiatt örülök, ha valaki olyan facteket mond nekem, amik az érdeklődési körömön kívül esnek. Rendszerető vagyok, szeretek mindent előre megtervezni és gyűlölök késni, ha lehetne, mindenhová minimum 10 perccel előbb érkeznék, csak biztosan időben az adott helyre érjek. Imádok utazni a városban, új élményeket szerezni a barátaimmal vagy a családommal, és nem áll tőlem távol a szórakozás sem. Én vagyok az a lány, aki nem bír csendben maradni, akinek mindenről van véleménye, és aki mindenbe belesző egy kis viccet vagy pozitív gondolatokat. Rengeteg élménnyel lettem gazdagabb a tavalyi Orientációs Napok során, ezért jelentkeztem az idei GT-re seniornak. Várom, hogy minél többetekkel találkozzak a gólyatáborban, nyugodtan kérdezzetek, keressetek majd, legjobb tudásom szerint válaszolok mindenre.

Addig is legyetek jók, de ne nagyon!


Fügei Katarina – Senior

Sziasztok!

Kata vagyok, másodéves hallgató a Bárczin szomatopedagógia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon. Ez már a második lehetőségem Seniorként segíteni nektek megismerni az egyetemi lét minden fortélyát, alig várom hogy találkozhassunk! Lételemem a pörgés, imádok emberek között lenni, minden új kihívás lázba hoz. A zene a szenvedélyem, a felesleges energiáimmal (amiből nagyon is sok van) rendszeresen boldogítom a környezetemet. Remélem minden zökkenőmentesen fog alakulni a következő hónapokban, és a gólyatáborban találkozunk!


Kádas Dorottya – Senior

Heló Mindenki!

Dorka vagyok, a második évemet kezdem szeptemberben a Bárczin logopédia szakirányon. Rettenetesen várom már a tanévkezdés, ugyanis 3 évvel az egyetemi jelentkezés előtt én már tudtam, mit szeretnék tanulni majd a későbbiekben, és azóta sem tévedtem le erről az útról. Nagyon örültem, hogy felvettek a Bárczira, mert mindig is Budapesten szerettem volna tanulni/élni. Mindig is pörgős, optimista és mosolygós lány voltam, de mióta idejárok, annyi szuper embert ismertem meg, hogy mostmár mégjobban érzem magam és bőrömben és hiperszuper lelkes vagyok minden iránt. Ezért jelentkeztem seniornak is, mert úgy érzem, ezeket az energiákat itt tudom a legjobban kamatoztatni. Tehát hatalmas lelkesedéssel várlak titeket is, kedves gólyák. Ígérem, hogy szuper élményben lesz részetek a gólyatáborban, mert mi mind azért vagyunk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki számotokra ebből a néhány napból. Úgyhogy hajrá-hajrá, gyertek sokan, ismerjük meg egymást, nevessünk sokat, beszélgessünk jókat, legyen ez egy szuper tanévkezdés.


 

Katona Réka – Senior

Sziasztok kedvesek!

Réka vagyok (de a becsületes becenevem a Burgi), másodéves hallgató hallássérültek pedagógiája és autizmus spektrum pedagógiája szakirányokon. Ironikus vagy sem, de többek között azért jelentkeztem a Bárczira, mert én is hallássérült vagyok (de ne aggódjatok, mindent is hallok ám!) és szempont volt, hogyha kikerülök csodás egyetemi rendszerünkből és a Neptun elfelejti a nevemet is, akkor a gyógypedagógusi szakma ne csak a munkám, hanem a hivatásom is legyen. Nagyon – nagyon izgő – mozgó lány vagyok, tele energiával, álmokkal és sok – sok megvalósításra váró tervvel. Ha szerencsétek van – vagy épp szerencsétlenségetek – talán hallhatjátok némely remek sztorim, ugyanis nagyon szeretek lyukat beszélni az ember hasába, de azért kiváló hallgatóság is vagyok, ha szükséges:) Általában a legtöbb időt a barátaimmal töltöm és a családommal, esetleg alávetem magam szolgaként a 3 cicámnak, akik előszeretettel uralják az életemet. Számomra remek élmény volt tavaly az „alternatív gólyatábor”, ezért szerettem volna részt venni az idei GT-ben, hogy minél többeteknek átadhassam ugyanazt az élményt. Kérdésekkel, sztorikkal, macskákkal, bármivel fordulhattok hozzám nyugodtan, csak keressetek egy minion méretű, orrpiercinges, itt – ott tetoválásokkal tarkított fülig érő mosolyú lányt! Noha nekünk tavaly Orientációs Napok voltak, remélem idén veletek együtt dobban a szívünk a 2021-es gólyatáborban! 😊


Kiss Fanni Lili – Senior

Halihó Mindenki!

Fanni vagyok, de szólíthattok Lilinek is vagy ahogyan jól esik. Idén kezdem a második évemet a Bárczin, autizmus spektrum pedagógiája és hallássérültek pedagógiája szakirányokon. Az első évem során volt lehetőségem (amit nektek is ajánlok 😃) intézményt látogatni az egyes szakirányok területein, önkénteskedni. Az utam a Bárczihoz úgy vezetett, hogy egy dolgot fixen tudtam: emberekkel szeretnék foglalkozni. Ha esetleg sokat beszélnék a kutyákról, az megeshet, hisz nekem is van egy menhelyes kutyusom, mellesleg vonz az állatterápia is. Szabadidőmben szeretek sokféle sportot kipróbálni, extrém kalandokban részt venni, eseménydúsan élni. Szívesen kreatívkodok, zenét hallgatok, filmezek. Ha szeretsz a természetben időt tölteni, utazni, beülni valahova, koncertről koncertre menni és állandóan pörögni, akkor arra itt az embered. Nagyon várom már, hogy találkozhassak veletek! Nagy valószínűséggel ugyanúgy mint én, ti is szeretnétek egy jót bulizni és kikapcsolni. A táborban lesz erre lehetőség! Igyekszünk azon lenni, hogy 1 év kihagyás után egy őrült hangulatot csapjunk szuper társasággal! Forduljatok hozzám bátran, egy világos szőke buksit kell keresnetek, szemüveggel, laza, mosolygós arccal társulva!


Kuti Blanka – Senior

Sziasztok,

Blanka vagyok, szeptemberben kezdem a második évemet a Bárczin, autizmus spektrum pedagógiája és pszichopedagógia szakirányokon. Olyan szempontból nagyon határozott ember vagyok, hogy tudom mit akarok és nem érem be annál kevesebbel. Például a felvételinél sem jelöltem meg más egyetemet/szakot és a szakirányválasznásnál is tudtam, hogy ha ezekre nem kerülök be akkor inkább kihagyok egy évet és majd újra próbálkozom mert ez az, amit mindennél jobban tanulni szeretnék. Amit fontos tudni rólam, hogy lételemem az utazás, ezért ha éppen nem tombol vírus az egész világon az egész nyaramat utazással töltöm. Az utazáson kívül ami nélkül nem tudnék élni az a zene, a könyvek valamint a macskám. Én egy eléggé nyitott embernek tartom magam, ezért szinte bármiben benne vagyok főleg, ha az valami izgalmas, érdekes és új. Valószínűleg ez is közrejátszott abban, hogy Seniornak jelentkeztem és már a felkészülést is nagyon élveztem ezért hihetetlenül várom már, hogy ott legyünk gólyatáborban és megismerjelek Titeket!


Szilágyi Anna – Senior

Sziasztok!

Anna vagyok, elsőéves hallgató itt a Bárczin. Szeptemberben kezdek autizmus spektrum pedagógiája és pszichopedagógia szakirányokon tanulni. Régi vágyam volt erre a karra járni, így mikor eljött a döntés ideje a gimiben, nem is volt kérdés, hogy hova adom be a jelentkezésemet. Állandóan csinálok valamit, sokat járok koncertekre és színházba, a zene az egyik alapköve az életemnek. Imádok időt tölteni a barátaimmal és a családommal, egyszóval emberek között lenni. Rengeteget beszélek, meg persze pörgök, mint egy búgócsiga szóval már most alig várom a gólyatábort, hogy találkozhassak veletek! Amikor gólyaként idejöttem, számomra hatalmas élmény volt az egész orientációs napok és közben óriási megnyugvással is eltöltött, hogy jó helyem lesz itt a Bárczin. Remélem ezt én is megadhatom majd nektek, ha bármi kérdésetek van keressetek bátran! Nem harapok!


Orosz Dominika – Senior

Hahó,

Dominika vagyok, idén már másodéves szomatopedagógia és autizmus spektrum pedagógiája szakirányos hallgató. Mindig tudtam, hogy valamilyen formában gyerekekkel szeretnék foglalkozni a jövőben, és hát többek között ez az, ami miatt itt vagyok most a Bárczin. Igaz, nem a legszokványosabb körülmények között, de így is sikerült félig-meddig megtapasztalni azt a hangulatot és légkört ami az egyetemen uralkodik.

Folyton mosolygós, nyitott, néha elég bohókás lány vagyok, akinek állandó tartozéka a napszemüveg és olykor meglehetősen furcsa szavakat használ, bár sajnos nem mindig a megfelelő hangerőn. Az időm nagy részét házon kívül töltöm, dolgozok, a barátaimmal találkozok vagy kiruccanást szervezünk, tesós napot tartok vagy csak éppen lófrálok Budapest még ismeretlen részein. Konkrét hobbim nincsen, viszont imádok mindenféle kreatív ajándékot, dekorációt, társast, vagy bármilyen kis meglepit készíteni, amiből főleg a körülöttem élők profitálnak. Nagyon szeretek társaságban lenni, új embereket megismerni és mindenféle zenés-táncos-nevetgélős programon részt venni. Ezért is jelentkeztem Seniornak, mert alig várom, hogy megismerjem az új Bárczis gólyákat és segítsek nekik amiben csak tudok. Remélem találkozunk a gólyatáborban és csudijó pár napot töltünk majd el együtt!


Váradi Erzsébet – Senior

Sziasztok!

Váradi Erzsébet (Zsóka) vagyok, most végeztem a második évemmel a Bárczin. Szakirányaim: szomatopedagógia, és tanulásban akadályozottak pedagógiája. Versenyszerűen sportolok, valamint én vezetem a brazil jiu jitsu edzéseket a BEAC-on. Nyaraimat, és az összes évközi szünetet önkéntes táboroztatással töltöm, főleg sporttáborokban segédedzősködöm, vagy segítek a szervezésükben. Ezen kívül rengeteget olvasok, orgonálok és zongorázom, és eszem… Adrenalinfüggő vagyok, szóval minden új, ismeretlen, vagy éppen kihívásokkal teli helyzet nekem való. 4 fiútestvérrel vagyok megáldva, így egészen sok konfliktust kell megoldanom nap mint nap. Hozzászoktam ahhoz is, hogy ha túl akarok élni, nekem kell lenni a leginkább talpraesettnek. Tavaly seniornak lenni életem egyik legnagyobb kihívása és élménye volt, és biztos vagyok benne, hogy duplázóként ez idén se lesz másképpen! 😊

Alig várom, hogy találkozzunk, és együtt vágjunk bele Veletek az egyetemi élet sűrűjébe.

Leave a Reply