Kollégium

Honnan informálódhatok kollégiumi ügyekben?

Az ELTE kollégiumairól a legtöbb információt az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzat (KolHÖK) oldalán találhatod meg. https://uj.kolhok.elte.hu/
Hasznos információkhoz juthatsz az elsős kollégiumi felvételt illetően.

Illetve a Bárczi HÖK-ben van egy segítőkész kollégiumi referens, Menyhárt Barbara, akit szintén kereshettek a kollegium@barczihok.elte.hu e-mail címen.

Kollégiumi felvételi az elsőéves BA/BSc, az elsőéves osztatlan képzésben részvevő, és az elsőéves MA/MSc hallgatók számára:

Tájékoztatunk Benneteket, hogy az ELTE Egyetemi Kollégium felvételt hirdet a 2016/2017-es tanévre. 2016. július 27-étől van lehetőségetek jelentkezni, a felvételi kérelmeket  2016. augusztus 12-éig kell leadnotok. Jelentkezni elektronikus úton, a Tanulmányi rendszeren (NEPTUN) keresztül tudtok. Amennyiben bármely dokumentum, vagy megadott adat javításra szorul, azt megtehetitek augusztus 14-étől augusztus 19-ig. Az eljárás eredményéről minden pályázót a tanulmányi rendszerben értesítünk augusztus 25-én. A jelentkezési űrlapon nyilatkoznotok kell saját szociális helyzetetekről, tanulmányi és sporteredményeitekről, illetve családtagjaitok státuszáról, keresetéről. A beköltözés pedig szeptember 7-9. között zajlik majd.

A kérelmek elbírálása az ELTE Kollégiumi Hallgatói Önkormányzata (KolHÖK) által meghatározott ügyrend alapján történik. A felvételi ügyrend a http://uj.kolhok.elte.hu oldalon, a Dokumentumok fülnél megtalálható. A kollégiumi diákbizottságok a felvételi eljárás során szúrópróbaszerűen bekérhetik az eredeti igazolásokat is!
A felvételi eljárás idejére elindult Facebook csoport, amelyen keresztül feltehetitek kérdéseiteket, amennyiben elakadtatok. (ELTE Kollégiumok Gólyái 2016)

Ha még több információra van szükségetek, olvasgassátok a kolikisokost is. Minden koliról részletes beszámolót találtok! 😉

Kolikisokos

Kolikisokos (akadálymentes verzió)

Lájkoljátok a KolHÖK Facebook  oldalát, hogy minden információhoz első kézből juthassatok hozzá!     https://www.facebook.com/pages/ELTE-Koll%C3%A9giumi-Hallgat%C3%B3i-%C3%96nkorm%C3%A1nyzat/250953911587034?ref=ts&fref=ts

Leave a Reply