Ismerd meg a Seniorokat

A SENIORKOORDINÁTOR


Váradi Erzsébet Julianna (Zsóka) vagyok, negyedéves hallgató a Bárczin. Szomatopedagógia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon tanulok. Egyetemi tanulmányaim mellett versenyszerűen sportolok, illetve a BEAC-ban tartok Brazil Jiu Jitsu edzéseket. 2022 február óta töltöm be a seniorkoordinátori tisztséget a BGGyK HÖK-ben.

Feladatom, hogy felkészítsem a seniorokat arra, hogy a Gólyákat minden nehézség nélkül tudják végigsegíteni az első egyetemi évükön, illetve egy felejthetetlen Gólyatábort tudjanak csapataiknak varázsolni. Jómagam kétszer voltam senior, mindkétszer hatalmas élményekkel gazdagodhattam a Gólyamamiságom során, így mindenkit bátorítok, hogy ha kedvet kap ehhez, jelentkezzen a következő ciklusba! Nyugodtan keressetek engem is ha komolyabb nehézségbe ütköztök az egyetemi életetek során! Remélem minél többetekkel találkozhatok majd a Gólyatáborban.

VÁRADI ERZSÉBET
Seniorkoordinátor
seniorkoordinator@barczihok.elte.hu

AZ ALOHA CSAPAT SENIORJAI – PIROSAK


Sziasztok!

Simonka Zsófi vagyok, szeptemberben kezdem a második évemet a Bárczin, ahol hallássérültek és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon leszek. Szabadidőmben szívesen zenélek és idegesítem a kiscicámat. Nagyon szeretek társaságban lenni és megismerni új embereket, így izgatottan várom a gólyatábort és az utána következő hónapokat is. Seniorként igyekszek nektek mindenben segíteni, hogy problémamentesen tudjon indulni az első évetek itt az egyetemen.


Sziasztok!

Réka vagyok, szeptemberben kezdem meg a Bárczin a második évemet tanulásban akadályozottak pedagógiája és szomatopedagógia szakirányokon. Nagy örömmel tölt el, hogy az első évem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, ezért tele motivációval, és lelkesedéssel vágok bele a következőbe!

Már a saját gólyatáboromban eldöntöttem, hogy mindenképpen szeretnék senior lenni, mert szeretnék Nektek segíteni megismerni az egyetem útvesztőit, beilleszkedni ebbe az új légkörbe, válaszolni a felmerülő kérdéseitekre bármilyen témában, és sok felejthetetlen emléket adni Nektek, élményt szerezni Veletek. Nagyon várom már, hogy találkozzunk!

Szabadidőmben szívesen vagyok a barátaimmal, illetve szeretem a pörgést és az aktív programokat, különösképpen azokat, ahol szerepet kap a zene. Engem a körülöttem lévő régi és új emberek töltenek fel, motiválnak a céljaim elérésében. Bármikor kapható vagyok egy beszélgetésre, egy kávé vagy egy kis bor mellett.

Remélem, hogy találkozunk a gólyatáborban, addig is vigyázzatok magatokra!


A TENGERI HERKENTYŰK CSAPAT SENIORJAI – ZÖLDEK


Sziasztok!

Ádám vagyok, de először is hadd gratuláljak Nektek a sikeres felvételihez, büszkeség bárczisnak lenni! Nekem a Bárczi második egyetemem, ahol a padot koptatom, korábban óvodapedagógiai diplomát szereztem. Másodéves vagyok és a szakirányaim a tanulásban akadályozottak pedagógiája és a pszichopedagógia. Seniorként az a célom, hogy a gólya éveteket könnyebbé és emlékezetessé tegyem,amire reményeim szerint majd szívesen emlékeztek vissza.

Magamat egy nagyon buzgó és magát mindig elfoglaló valakinek tartom, aki imád utazni és új embereket megismerni. Az időm nagy részét a barátaimmal töltöm, akik nagyon fontos szerepet töltenek be az életemben, de nagyon érdekel a sport is, legfőképp a futball, egyaránt szeretem játszani és nézni.

Már alig várom, hogy találkozzunk, megismerjük egymást és közösen indítsuk el felejthetetlen egyetemi élményeiteket! De addig is ha bármi kérdésetek van, keressetek bátran, nem harapok és nem csak fociról lehet velem beszélgetni!:)

Találkozzunk Zánkán!:)


Sziasztok kedvesek!

Réka vagyok (de a becsületes becenevem Burgi), harmadéves hallgató hallássérültek pedagógiája és autizmus spektrum pedagógiája szakirányokon. Ironikus vagy sem, de többek között azért jelentkeztem a Bárczira, mert én is hallássérült vagyok (de ne aggódjatok, mindent is hallok ám!) és szempont volt, hogyha kikerülök csodás egyetemi rendszerünkből és a Neptun elfelejti a nevemet is, akkor a gyógypedagógusi szakma ne csak a munkám, hanem a hivatásom is legyen.

Nagyon – nagyon izgő – mozgó lány vagyok, tele energiával, álmokkal és sok – sok megvalósításra váró tervvel. Ha szerencsétek van – vagy épp szerencsétlenségetek – talán hallhatjátok némely remek sztorim, ugyanis nagyon szeretek lyukat beszélni az ember hasába, de azért kiváló hallgatóság is vagyok, ha szükséges:) Általában a legtöbb időt a barátaimmal töltöm és a családommal, esetleg alávetem magam szolgaként a 6 :’)) cicámnak, akik előszeretettel uralják az életemet (mint az látszik a számukból). Duplázó seniorként számomra még fontosabb, hogy ismét átadhassam nektek azt a rengeteg élményt, amit én is megkaptam gólyaként, és amit a tavalyi évben is igyekeztem átadni.

Kérdésekkel, sztorikkal, macskákkal, bármivel fordulhattok hozzám nyugodtan, csak keressetek egy minion méretű, tetoválásokkal tarkított fülig érő mosolyú lányt!

Találkozzunk Zánkán és remélem veletek együtt dobban a szívünk a 2022-es gólyatáborban!:)


A SZIRÉNEK CSAPAT SENIORJAI – KÉKEK


Sziasztok kedves Gólyák!

Lente Anna (Ancsi) vagyok, szeptembertől szomatopedagógia és értelmileg akadályozottak pedagógiája szakirányokon kezdem meg a második évem a Bárczin. Kicsi korom óta táncolok, így ha zenét hallok a jókedvem elmaradhatatlan, amit -eddigi tapasztalatok alapján- könnyen át tudok ragasztani a körülöttem lévőkre. Voltaképpen a tánc a lételemem (legyen szó koreografálásról, előadásról vagy csak szimplán egy buliról), ezért is szeretnék a későbbiekben táncterápiával foglalkozni. Alig várom már, hogy Veletek is partyzhassak egy hatalmasat a GT-ben. 🙂 Bármi kérdés/kérés/óhaj/sóhaj felmerül bennetek, keressetek bátran, igyekszem a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban segíteni.

Sok-sok puszi Nektek! <3


Sziasztok, Marko Boglárka vagyok, röviden csak Bogi, és alig várom, hogy végre találkozhassunk a gólyatáborban!

Szeptembertől kezdem meg a második évemet a Bárczin, logopédia szakirányon. Szeretek olvasni, zenét hallgatni és a barátaimmal lenni – mivel innen minimum 2 tényező biztosan megegyezik mindenkivel, szerintem nem lesz gond a közös pont megtalálásában. Nagyon közvetlennek tartom magam, és szeretek új embereket megismerni, így nem is volt kérdés, hogy jelentkezem seniornak. Rengeteg élmény vár ránk, és szeretném, ha tudnátok, rám bármikor számíthattok, csak kiáltsatok. Ha sulis dolgokban akadtatok el, lelkizni szeretnétek, vagy csak egy jót buliznátok, akkor keressetek bizalommal. ♥

Remélem, mindannyian egy felejthetetlen pár napot hozunk majd össze. 🙂
Puszi & ölelés!
Bogi


A KALÓZOK CSAPAT SENIORJAI – SÁRGÁK


Sziasztok!

Czerman Roland vagyok, szeptembertől másodéves hallgató a Bárczin, hallássérültek és értelmileg akadályozottak pedagógiáján. Eddig kollégista voltam, szóval nyugodtan kereshettek majd ehhez kapcsolódó kérdésekkel is. Szabadidőmben általában olvasni szoktam vagy zenét hallgatni, de futni és biciklizni is járok. Emellett még szeretek utazni és odavagyok a japán művészetekért. Nagyon várom már, hogy találkozhassam veletek és közösen induljunk el az egyetemi élet szerpentinjén!


Velencei Katalin vagyok, de nyugodtan hívjatok Katinak, Katának, ahogy jól esik 🙂 Most fejeztem be az első évemet a Bárczin, és szomatopedagógia-értelmileg akadályozottak pedagógiája szakiránypáron vagyok. Párommal élek Budapesten és közösen nevelünk egy – kicsit köcsög – kiscicát is.

Szeretem a természetet, az állatokat (főleg a kecskéket!), szívügyem a természetvédelem, az emberi jogok és a zero waste életmód, imádom a gasztronómiát, a történelmet, a művészetet és a spiritualitást. Ha nagy leszek, jóóó messzire elköltözök, veszek egy kecskefarmot, és sajtkészítő leszek 🙂 meg persze gyógypedagógus. Ha megtehetem, szeretek utazni, de főleg kempingezni, sátorozni, túrázni, fesztiválozni végképp.

Szabadidőmben a Sant’Egidio közösségnél önkénteskedek, sütök-főzök, turizok, fülhallgatóval a fülemben táncikálok, olvasok vagy a barátaimmal/párommal vagyok. Szeretek új embereket megismerni és új barátságokat kötni, szóval nagyon várom már, hogy találkozzunk és megismerjük egymást ♥


A TENGERI CSIKÓK SENIORJAI – LILÁK


Sziasztok!

Kohlhoffer Kati vagyok, most végeztem az első évemmel a Bárczin. A szakirányaim szomatopedagógia és tanulásan akadályozottak pedagógiája.

Ez az első alkalom, hogy senior leszek, de már nagyon várom, hiszen imádom a kihívásokat és szeretek új embereket megismerni. Szabadidőmben sportolok vagy könyvet olvasok.

Gólyatáborban találkozunk!:)


Sziasztok, Juli vagyok, másodéves hallgató a Bárczin, szomato és látás szakirányokon. Én leszek a seniorotok a követező félévben, hozzám fordulhattok az egyetemhez kapcsolódó kérdéseitekkel. A szabadidőmet legtöbbször aktívan töltöm, kirándulásokra megyek a barátokkal és szívesen megyek biciklitúrákra is. Ha kikapcsolódásra vágyom emellett még szeretek kreatívkodni, főzni és a családommal lenni.

Nagyon várom már hogy találkozzunk és megismerhesselek Titeket! Találkozunk a gólyatáborban.

Leave a Reply