Gólyaköszöntő

 

Kedves Hallgatótársam!
 
Engedd meg, hogy elsőnek gratuláljak Neked sikeres felvételidhez az ELTE egyik kiemelkedő karára, a Bárczira! 👏
 
Üdv itt az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar hallgatói közösségében, immár téged is az ELTE BGGyK HÖK tagjai között tartunk számon.
 
Biztos vagyok benne, hogy rengeteg csodás élmény előtt állsz, és hogy még el sem tudod képzelni milyen lesz az egyetemi élet, ezért megerősítem, hogy felejthetetlen. Ezen munkálkodunk mi is nap, mint nap a Bárczi Hallgatói Önkormányzatának tisztségviselőivel. Ezért szeretnénk meghívni Téged az először megrendezésre kerülő Bárczi Gólyatáborába, ahol megismerheted évfolyamtársaidat, seniorjaidat és minket, képviselőket, akik veletek és értetek dolgozunk.
 
Még egyszer szeretnék gratulálni a Bárczi HÖK egésze nevében a sikeres felvételihez és üzenjük Neked, hogy már nagyon készülünk a gólya programokra és alig várjuk, hogy ott találkozzunk!
 
**
Kövess Minket
 
 
Reméljük már mindannyian csatlakoztatok a csoportotokhoz:
 
ELTE BGGYK 2022 Nappali -nappalis gólyáknak:
 
ELTE BGGYK 2022 Levelező -levelezős gólyáknak:
 
ELTE BGGYK 2022 Mester -mesteres hallgatóinknak:
 
**
Szeretettel üdvözöllek Titeket!

Ha még több hírre, eseményre, ajánlóra vágysz csatlakozz a Bárczi HÖK Hírfolyam csoporthoz, hogy ott Te is megoszthasd híreidet: 
https://www.facebook.com/groups/465547897502382

Kövessetek Minket a legfrissebb információkért és tudjatok meg minden aktualitást a közösségi média felületeinkről és honlapunkról! ☺

Leave a Reply