Küldöttgyűlés

2022/23 küldöttgyűlés jelöltjei:

Kovács Orsolya vagyok, első éves a Bárczin. Már általános és középiskolában is tagja voltam a Diák Önkormányzatnak, és nagyon szerettem.

A gólyatáborban határoztam el magam véglegesen, hogy szeretnék jelentkezni küldöttgyűlési tagnak.

Központi figura vagyok, szeretek emberek között lenni, mozogni, dolgozni velük. Szeretek szervezni, precíz lenni, mindent időpontra elvégezni. Optimista, élettel teli, energikus, kommunikatív, alkalmazkodó személy vagyok, mások visszajelzése szerint értek az emberekhez.

Azért jelentkeztem küldöttgyűlési tagnak, mert szeretnék tenni a közösségért az egyetemen, szeretném tovább vinni a Diák Önkormányzat-os tapasztalataimat és élményeimet, valamint szeretnék tagja lenni a Bárczi HÖK közösségének.
Sziasztok!

Rus Lilla Daniella vagyok, negyedéves logopédia szakirányos hallgató. Eddig, mint kommunikációs bizottsági elnök járulhattam hozzá a HÖK munkájához, végzős évemben pedig mint küldöttgyűlési tag szeretnék tenni a kar közösségéért. Szabadidőmben olvasni, filmeket és sorozatokat szoktam nézni. Szeretek ezen kívül még kreatív dolgokat csinálni, a digitális rajzolás és a fotózás a legkedveltebb időtöltéseim közé tartozik.
Módos Dorka vagyok, első évemet kezdtem most a karon. 19 éves vagyok, így ez az első egyetemi évem. Érdeklődök az irodalom iránt és nagyon szeretem a színházat. Szívesen alkotok véleményt, részben ezért szeretnék jelentkezni. Továbbá a közösség vonz, remélem megismerkedhetek érdekes emberekkel, és építő beszélgetéseket folytathatok.
Kovács Viktória vagyok, 22 éves, elsőéves Bárczis hallgató. 2022 nyarán diplomáztam az ELTE Tanító- és Óvóképző Karán, csecsemő- és kisgyermeknevelő szakon nappali tagozaton, így az egyetemi életben és az egyetemi dolgok működésében már mondhatni “jártas” vagyok. A TÓK-on töltött bölcsődei gyakorlataim során javarészt sajátos nevelési igényű gyermekek integráló csoportjában szereztem tapasztalatot, innen jött a motiváció a gyógypedagógia alapszak elvégzéséhez.

Már az első pillanatoktól kezdve lelkes Bárczis hallgató vagyok, hiszen alig vártam, hogy felvételt nyerjek a karra és az eddig tapasztaltak alapján szent meggyőződésem, hogy jó helyen vagyok. Szeretnék az egyetemi műkődésben aktív résztvevő lenni, és mind hallgatótársaim, mind pedig az egyetemi vezetés szempontjából fontos döntések és feladatok mérlegelésében és végrehajtásában segítségként szolgálni.