Campus Mundi Pályázati Felhívás 2019/20

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Rektori Kabinet Nemzetközi Stratégiai Irodája pályázatot ír ki hallgatók számára az ELTE hallgatócseréről szóló intézményi kétoldalú együttműködései alapján a 2019-2020-as tanévre. 

PÁLYÁZAT LEÍRÁSA

Az intézményi kétoldalú együttműködések keretében a hallgatók tandíjmentes részképzésre pályázhatnak, partneregyetemtől függően egy vagy két szemeszter időtartamra. A kiválasztott pályázók a partneregyetemre jelölés lehetőségét nyerik el, a Nemzetközi Iroda által továbbított pályázatokat a partnerintézmény hagyja jóvá.

A jóváhagyás módja intézményenként eltér, a jelölt hallgatóknak rendszerint önállóan is jelentkezniük kell a partneregyetem által meghatározott módon. Erről a Nemzetközi Stratégiai Iroda tájékoztatást küld a nyertes pályázóknak.

Az ELTE és a partneregyetem ösztöndíjat nem biztosít. A kiválasztott hallgatók pályázhatnak Campus Mundi ösztöndíjra, amely Európán kívüli partneregyetemeken való részképzéshez is nyújt támogatást. A Campus Mundi felhívására kétoldalú szerződések alapján megvalósuló külföldi részképzésekre azok a hallgatók pályázhatnak, akik jelen pályázaton elnyerték a partneregyetemre jelölés lehetőségét.

Részletek az ELTE és a Campus Mundi oldalán!

Leave a Reply