Jelentkezz Erasmus+ ösztöndíjra a 2020/21-es tanévre!

Kedves Hallgatók!
 
Elindult az Erasmus+ hallgatói jelentkezés a 2020/21-es tanévre!
 
Gondolkodtál már azon, hogy szeretnél valami pluszt az egyetemi éveid alatt? Szeretnél világot látni? Szeretnéd megismerni a nemzetközi gyógypedagógiai képzéseket, illetve a gyakorlatba is betekintenél?
Akkor jelentkezz Erasmus+ ösztöndíjra!
Bárki jelentkezhet: nappalisok, levelezősök, mesterképzésesek, továbbképzésesek… tényleg bárki! Tudtad, hogy diplomaszerzést követően is kiutazhatsz szakmai gyakorlatra?

Részképzésre március 2-ig jeletkezhetsz, szakmai gyakorlatra egész évben van lehetőséged jelentkezni.

Bővebb információkat a kari honlapon találsz:
https://www.barczi.elte.hu/content/ma-indul-az-erasmus-hallgatoi-palyazas-a-2020-2021-es-tanevre.t.1787?fbclid=IwAR0vTqz1prPJmkohe4LjfuzDqzaycwzc8jEJJ-DEyLQJslnvpXIRFFCRxuc
 
Az alábbi eseményen is tájékozódhatsz majd a teendőkről és határidőkről:
https://www.facebook.com/events/647261302710478/?active_tab=about
 
Még nem döntötted el, hogy belevágj-e? Vannak megválaszolatlan kérdéseid? Akkor vegyél részt a kari tájékoztatónkon (fotókiállítással egybekötve), ahol minden kérdésedre választ fogsz kapni, nem csak a kari koordinátorunktól, hanem volt Erasmusos hallgatóinktól is:
https://www.facebook.com/events/1155291141471672/
 
Bármilyen kérdés, illetve kérés esetén keresd bizalommal Szőke Dorottya kari Erasmus+ koordinátort az erasmus@barczi.elte.hu címen, vagy Molnár Anett külügyi referenst a kulugy@barczihok.elte.hu címen!
Erasmus jelentkezés

Leave a Reply