Tanulmányi versenyeken és konferenciákon való részvétel támogatása

Tanulmányi versenyeken és konferenciákon való részvétel támogatása – 2017-18-as tanév

A pályázati kiírás itt érhető el: Tanulmányi versenyeken és konferenciákon való részvétel támogatása pályázati kiírás 2017-18

Ki jogosult?

Tanulmányi versenyeken és konferenciákon való részvétel támogatásában részesülhet az a hallgató, aki

  • a karon tanulmányait államilag támogatott/magyar állami (rész)ösztöndíjas és költségtérítéses/önköltséges alap-, mester- és osztatlan képzésben, korábbi rendszerű egyetemi és főiskolai szintű alapképzésben, felsőoktatási szakképzésben vagy felsőfokú szakképzésben, valamint doktori képzésben,
  • nappali tagozaton folytatja, és
  • aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezik.

Hol?

A pályázatokat elektronikusan, a Neptun tanulmányi rendszer felületén az Ügyintézés menü Kérvények menüpontjában lehet leadni.

Mikor?

A pályázatok benyújtására 2018. április 12. (csütörtök) 08:00-tól 2017. május 18. (péntek) 23:59-ig folyamatosan van lehetőség. Az adott hónap 18-a után leadott pályázatok esetén nem garantáljuk, hogy a következő havi utalással kifizetésre kerül a megítélt összeg!

Hogyan?

A hallgató előre pályázik, a számlákat azonban utólag adja le. Ennek értelmében még a konferencia/verseny előtt megkapja az ösztöndíjat, melynek felhasználását utólagosan kell igazolnia. A pályázáshoz szükségesek a pályázati kiírásban kért, előzetesen, majd utólagosan leadásra kerülő igazolások, melyek hiányában a pályázat automatikusan elutasításra kerül!

 

A pályázattal, illetve az igazolásokkal kapcsolatos kérdéseket Vajda Kitti tudományos ügyekért felelős megbízottnak lehet feltenni, a tudomanyos@barczihok.elte.hu címen.

Leave a Reply