Az elnökség

Elnök

Menyhárt Barbara – elnok@barczihok.elte.hu

Menyhárt Barbara

.

.

.

.

.

.

Gazdasági alelnök

Csinyi Zsófia – gazdasag@barczihok.elte.hu

Zsófi

Sziasztok! A nevem Csinyi Zsófia és Nyíregyházáról jöttem. Jelenleg másodéves vagyok szomatopedagógis és látássérültek pedagógiája szakirányon. Már lassan két éve budapesti, pontosabban a Damnjanich utcai kollégium lakosa. A tavalyi év februárjától veszek részt aktívan az ELTE BGGyK HÖK munkájában. Korábban az Ellenőrző Bizottság elnökeként tevékenykedtem. Október közepén pályáztam meg a Gazdasági alelnöki tisztséget és előzetes tapasztalatomnak hála tudtam mivel jár majd a tisztség. Szabadidőm elég kevés van, ugyanis a HÖK és iskola mellett oviban dolgozom, illetve szeretem magam minél több dologgal elfoglalni. Így a maradék időben leginkább zenélek és számomra fontos emberekkel szervezem programokat. Velem leginkább az Iskolaszövetkezet kapcsán találkozhattok. Így ha nem megfelelő az adott munkáért járó kifizetés vagy bármi probléma adódna keressetek bátran és segítek amiben csak tudok.

Tanulmányi alelnök

Király Petra– tanulmanyi@barczihok.elte.hu

Király Petra_szerkSziasztok Kedves Hallgatók!

Király Petra vagyok, másodéves, nappali tagozatos, logopédia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányos hallgató. Budaörsön élek, de 2016 szeptemberében „felköltöztem” és az Örsön lakom albérletben 2 barátnőmmel együtt. Valljuk be őszintén, alvás szempontjából neked sem lenne mindegy, hogy 1 óra alatt vagy 20 perc alatt jutsz be a Bárczira.
A HÖK munkájával már gólyaként, 2015 szeptemberében elkezdtem megismerkedni, amikor beléptem a Sport- és Rendezvényszervező Bizottságba, ezek után 2016 februárjában csatlakoztam a Tanulmányi Bizottsághoz, 2016 októberétől kezdve pedig a Tanulmányi alelnöki posztot töltöm be.
Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, olvasni, színházba járni és filmeket, sorozatokat nézni 24/7-ben egy nagy tál popcorn-nal az ölemben.
Célom, hogy segítsek Nektek kiigazodni a képzéseteket érintő tanulmányi ügyekben, valamint közelebb szeretném hozni hozzátok a HKR-t, hogy tudjátok milyen jogokkal élhettek az egyetemen és a karon. Ha bármilyen kérdésetek van, ami a tanulmányaitokkal kapcsolatos, akkor keressetek nyugodtan személyesen, e-mailen vagy akár Facebookon is. Megpróbálok problémátokra olyan hamar megoldást találni, amennyire csak tudok!

Szociális alelnök

Boros Vivien– szocialis@barczihok.elte.hu

Sziasztok!19047187_10155480321112474_1688895832_o

Boros Vivi vagyok, másodéves hallgató értelmileg akadályozottak pedagógiája és pszichopedagógia szakirányokon. Egy vidéki kis faluból érkeztem, és már 2 éve beszippantott a főváros pörgése. Szeretem a vidámságot, a nevetést és azt, ha gördülékenyen mennek a dolgok körülöttem.  2017 májusában nyertem el a szociális alelnöki posztot. Ezen a területen leggyakrabban a szociális ösztöndíj és egyéb ösztöndíjak megpályázása során fogunk találkozni. Nyitott és közvetlen embernek tartom magam. Ha kérdés merülne fel benned, bátran keress meg, közösen biztosan találunk valami megoldást! :)

Külügyi referens

Gál Flóra– kulugy@barczihok.elte.hu

Flóra_szerk

Sziasztok! Gál Flóra vagyok, harmadéves hallgató értelmileg akadályozottak pedagógiája és autizmus  spektrum pedagógiája szakirányon. 2014 decemberétől a külügyi referensi posztot töltöm be a Bárczi  HÖK-ben. Korábban kari külügyi mentorként, majd főmentorként vettem részt az egyetemi közéletben.  Ezen túl a feladatom a hallgatók segítése lesz a külföldi ösztöndíjakkal kapcsolatban, mint például az  ERASMUS+, vagy a DAAD. Továbbra is foglalkozom a mentorprogrammal, és támogatom a beérkező  külföldi tanulók integrációját. Ha bármilyen kérdésed van az ösztöndíjakról, a mentorprogramról, vagy  csatlakoznál a Külügyi bizottsághoz, fordulj bátran hozzám!

 

Kollégiumi referens

Filiczki Sára – kollegium@barczihok.elte.hu

19022469_10155480321107474_77487660_o

Sziasztok! Filiczki Sára vagyok, elsőéves hallgató, logopédia és pszichopedagógia szakirányon megyek tovább jövőre. Vidékről jöttem, de egy éve a Vezér úti kollégium lakójaként pesti lány lettem. 2017 februárjától próbálok ismerkedni és segédkezni a HÖK-ben, május 11-e óta pedig kollégiumi referensként munkálkodom.

Szabadidőmben többnyire a barátaimmal vagyok, szeretek bulizni, filmezni, sorozatozni, és bármikor rávehető vagyok egy random kajálásra vagy szörpözésre. 😉

Bármilyen kollégiumi üggyel kapcsolatban bizalommal kereshettek, de ha úgy gondoljátok, hogy valamilyen más ügyben is tudnék segíteni, kérjetek/kérdezzetek bátran a fogadóórámon, e-mailben, vagy akár facebookon is.

 

Kommunikációs referens

Kájel Kata – kommunikacio@barczihok.elte.hu

KájelKata  Haligali!

Elsőéves  vagyok, majd szomato-értak szakon fogok tanulni szeptembertől. Általában nem csinálok semmi értelmeset, csak fetrengek, szóval bocsi, elég uncsi vagyok:(

Pacsi

 

 

 

Sport- és rendezvényszervező referens

Simon Eszter – rendezveny@barczihok.elte.hu

Simon Eszti

Sziasztok! Simon Eszti vagyok, másodéves hallgató értelmileg akadályozottak pedagógiája és pszichopedagógia szakirányokon. Pesthidegkúton élek a családommal. Nagyon szeretek a barátaimmal lenni, olvasni, utazgatni, bulizni, indokolatlan programokat szervezni. Lételemem a tánc és a zene. Az első  egyetemi évemben Senior voltam. Szerettem volna továbbra is aktív részt vállalni a hallgatói életben. Sport- és rendezvényszervező referensként szeretném még jobban fellendíteni a hallgatói életet.

 

 

 

 

Esélyegyenlőségi referens

Kiss Brigitta– eselyegyenloseg@barczihok.elte.hu

Brigi

Kiss Brigitta vagyok másodéves hallgató  hallássérültek pedagógiája és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon. Miskolc melletti kis faluból, Radostyánból jöttem a nagyvárosba. Jelenleg a Vezér Úti kollégiumban lakom. 5 évig színjátszókörös voltam, nagyon szeretem a színházat és mindent, ami hozzá kapcsolódik. Szabadidőmben szívesen gitározok és énekelek, de nagyon szeretem az összeülős beszélgetős estéket. Esélyegyenlőségi referensként feladatom a speciális szükségletű hallgatók segítése a karon. Ezenkívül fontosnak tartom a minél több programon való megjelenést az érzékenyítő játékainkkal, hogy minél több ember megtudhassa, hogyan segíthet speciális szükségletű társának. Hozzám bármivel kapcsolatban bizalommal fordulhattok. :)

Senior koordinátor

Porkoláb Eszter – seniorkoordinator@barczihok.elte.hu

Porkoláb Eszter

Porkoláb Eszter vagyok, másodéves hallgató szomatopedagógia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon. Az elmúlt egy évben seniorként vettem részt a Bárczi életében, 2017 februárja óta pedig én töltöm be a senior koordinátori tisztséget a Hallgatói Önkormányzatban.

Születésem óta Budapesten élek, és az életemet is a nagyvárosi tempó jellemzi. Igazi közösségi lény vagyok, és sosem unatkozom; számtalan hobbim van, szeretek mozogni és akármilyen DIY projektbe bevonható vagyok. Mindenem a zene, amikor csak tehetem koncertekre és fesztiválokra járok, sőt magam is több hangszeren játszom. Esetemben az ’utazó gyógypedagógus’ új értelmet nyer: szeretek világot látni, és remélem egyszer eljutok a világ összes országába! Demonstrátorként és kutatóasszisztensként az egyetemen zajló szakmai életében, egykori seniorként és koordinátorként pedig a hallgatói életben igyekszem a lehető legjobbat nyújtani.

Senior koordinátorként feladatom a seniorok képzése és felkészítése, hogy a Gólyatáborban és a rákövetkező hónapokban hatékony csapatként az elsőévesek érdekeit szem előtt tartva tudjanak helytállni.

Sportügyekért felelős megbízott

Jelenleg betöltetlen – sport@barczihok.elte.hu

Elnöki megbízott

Jelenleg betöltetlen

 

 

Tudományos ügyekért felelős megbízott

Vajda Kitti – tudomanyos@barczihok.elte.hu

Kitti_szerk

Sziasztok! Vajda Kitti vagyok harmadéves hallgató autizmus spektrum pedagógia és pszichopedagógia szakirányon. 2015 májusától a Hallgatói Önkormányzatban a Tudományos elnöki megbízott tisztséget töltöm be. Feladataim körébe tartozik a TDK, OTDK rendszere valamint a demonstrátori lehetőségek koordinálása és hallgatói megsegítése. Célom, hogy ezek a területek még inkább felvirágozzanak a karon, hogy egy színes és lendületes tudományos élet alakuljon ki. Szabadidőmben szeretek kiállításokra, színházba járni, kirándulni, olvasni, játékokban részt venni. Ha bármilyen kérdésetek van, vagy bizonytalanok vagytok valamiben, vagy támadt egy formabontó ötletetek, akkor nyugodtan keressetek meg!

Bárczium főszerkesztője

Krammer Dóra – foszerkeszto@barczihok.elte.hu

 

Krammer Dóra

Sziasztok! Krammer Dóra vagyok, másodéves hallgató logopédia és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon. Az újságírással és a médiával már az ELTE Bölcsészettudományi Karán megismerkedtem, 2015-ben diplomáztam magyar és szerkesztői ismeretek szakirányon. Tavaly elsőévesként csatlakoztam az újrainduló Bárcziumhoz, tördelőszerkesztőként tevékenykedtem, de néhány cikkemet is olvashattátok már korábban. Emellett a továbbiakban feladatom lesz az is, hogy összefogjam a szerkesztői csapatot, és olyan lapot hozzunk létre, amely a hallgatók számára izgalmas olvasmányokkal szolgál. Ha érdekel az újságírás vagy a sajtó világa és szívesen csatlakoznál hozzánk, bátran keress meg bármikor!

Irodavezető

Négyesi Nikolett – iroda@barczihok.elte.hu

Niki_szerk

Sziasztok! Négyesi Nikolett vagyok, másodéves, levelezős logopédia-pszichopedagógia szakos hallgató. 2015 szeptemberétől a Hallgatói Önkormányzatban az irodavezető tisztséget töltöm be. Munkám során elsősorban irodai teendőket végzek, továbbá részt veszek a HÖK rendezvényeinek lebonyolításában és továbbítom kérdéseiteket a megbízott referensek felé.

Bátran térjetek be hozzánk, a HÖK irodába (A/61-es terem), ha nyomtatni vagy kérdezni szeretnétek! Együtt megoldunk számos ügyes-bajos dolgot! :)

Gyertek tehát nyugodtan, de ha lehet, figyeljetek oda az iroda nyitva tartási idejére!

 

Leave a Reply