Ellenőrző Bizottság

Az Ellenőrző Bizottság feladata, hatásköre:

A Hallgatói Önkormányzat (HÖK) törvényes működését, az Alapszabályban foglaltak betartását, valamint a szervezet pénzügyi gazdálkodását ellenőrzi, felügyeli a küldöttgyűléseket.

Az EB-hez akkor fordulhattok, ha a HÖK (vagy valamelyik testületének) működésében szabálytalanságot, mulasztást találtok, és ezt a problémát nem lehet a HÖK szintjén megoldani. Ezt a következő e-mail címen is megtehetitek: eb@barczihok.elte.hu

Ha probléma adódik, a következő dokumentumokra hivatkozhattok:

BGGyK HÖK Alapszabály

ELTE EHÖK Alapszabály

Hallgatói Követelményrendszer

Felsőoktatási Törvény

Az EB ügyrendjét a Küldöttgyűlés 2015. augusztus 31-én fogadta el.

Akikhez fordulhattok:

Molnár Erzsébet – elnök

Böbe

Molnár Erzsébet vagyok, másodéves gyógypedagógus hallgató, autizmus spektrum zavar pedagógiája és pszichopedagógia szakirányokon.
A Hallgatói önkormányzat Ellenőrző Bizottságának a tagja lettem 2016 februárjában, majd az EB elnöke 2016 novemberében. A HÖK-ben való munka segített abban, hogy megszokjam a főváros mozgalmas életét, mert itt is mindig zajlik az élet. Már a gimnáziumban is a közösségi élet szerves részét képeztem, amit az egyetem alatt is szívesen folytatok. Nyitott vagyok az új dolgokra, illetve, hogy új emberekkel ismerkedjek meg, még több tapasztalatot gyűjtsek, amiben nagy segítségemre van a Bárczi HÖK.
Szabadidőmben szeretek otthon a kutyáimmal foglalkozni, olvasni, zenét hallgatni és filmet nézni, illetve lovagolni. A diploma megszerzése után állatasszisztált terápiával, elsősorban lovas- és kutyás terápiával szeretnék foglalkozni és persze gyermekekkel.

Ha a HÖK-kel kapcsolatban bármi észrevételed, kérdésed, megjegyzésed van, keress bátran! :)


Leave a Reply