ILYEN VOLT A CHARM-EU NAPOK

Kedves Hallgatók!

2020. november 23-24 között került megrendezésre a CHARM-EU Napok konferencia. A tanácskozás központi kérdése az volt, hogy miként tudják az európai egyetemek támogatni az Európai Zöld Megállapodást? A program témája az Európai Egyetemek kezdeményezés és az Európai Zöld Megállapodás (European Green Deal) összekapcsolása volt.

CHARM-EU (CHallenge-driven, Accessible, Research-based, Mobile European University) az Európai Egyetemek kezdeményezés első felhívása során kiválasztott 17 európai egyetem egyike (ebben az évben további 24-et választottak ki). A CHARM-EU ambiciózus küldetése és víziója, hogy úttörőként és modellként szolgáljon az európai felsőoktatási térségben és többszólamú, befogadó, rugalmas, hallgatói központú tanulási környezetet, élményt kínáljon.

A konferencia tematikájához illeszkedően az első napon a mobilitással kapcsolatos panelbeszélgetést Németh Katalin Anna, az ELTE Erasmus+ és nemzetközi programokért felelős osztályvezetője, és a társadalmi befogadással kapcsolatos panelbeszélgetést Fazekas Ágnes Sarolta, az ELTE BGGYK adjunktusa szervezte.

További részletek a CHARM-EU Napokról:

Vélemény, hozzászólás?