Érdekel a rendezvényszervezés? Kattints ide…

rendezveny

Kedves Mindenki! 🙂
Tudom, hogy most a legtöbben vagy a nyár hátralévő részét élvezitek ki, vagy már tárgyfelvétel lázban égtek! Eredetileg úgy terveztem, hogy csak ősszel jövök elő a kis posztommal és nem zavarom meg a nyarat, de időközben elkezdett egyre fontosabbá válni a dolog!

Esztu vagyok, 2015. tavaszától a Bárczi Hallgatói Önkormányzatában én töltöm be a Sport- és Rendezvényszervező referens tisztséget!
Idén számos újdonsággal készülők, de ehhez nagy szükségem van a segítségetekre!
Van egy bizottságom, aminek tagjai minden rendezvény előkészületeinek és lebonyolításának aktív résztvevői. (Pl: Gólyahajó, gólyabál, Kitárt Ajtók Ünnepe, Puncs, Végzősök búcsúztatója stb.)
Ha szeretnétek egy szuper csapathoz tartozni, ha ki akarjátok próbálni magatokat, vagy egészen egyszerűen csak érdekel titeket a rendezvényszervezés, akkor kérlek keressetek meg vagy a hivatalos email címemen (rendezveny@barczihok.elte.hu), vagy itt facebookon, vagy személyesen a reg.héten.
Fontos, hogy a jelentkezéseteknek semmilyen előfeltétele nincs!:) Nem baj, ha soha életedben egyetlen rendezvényt sem szerveztél! Mindent megtanulunk együtt! 😉
Idén az első rendezvényünk a Gólyahajó lesz! Sok szeretettel várlak titeket elsősorban munkával, aztán hatalmas bulikkal!  😉
Egy millió csók:
Esztu

Leave a Reply