Küldöttgyűlési tagok

Alapképzés, nappali, 1. és 2. félév

barzo_eszter

Barzó Eszter

22 éves vagyok, jelenleg első éves a Bárczin. Értak-tanak szakirányra jelentkeztem. Van egy 17 hónapos kislányom, szabadidőm nagy részét vele töltöm. Ha mégsem, akkor biciklizem, úszok, olvasok, filmezek vagy túrázunk. Azért szeretnék ismét küldöttgyűlési tag lenni, mert nagyon jó érzés volt már az előző félévben is tenni a közösségért, és a HÖK Tagjának lenni.

kopocs_matyas

Kopócs Mátyás

Első éves hallgató vagyok a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon. Azért jelentkeztem Küldöttgyűlési tagnak, mert szeretném a hallgatók érdekeit képviselni, és a legjobb elnökségi csapatot megválasztani számukra.

szekely_dora

Székely Dóra

Székely Dóri vagyok, jelenleg a második félévemet töltöm a Bárczin. Szabadidőmben szeretek sportolni, jelenleg kötélugrok. Ha pedig otthoni tevékenységekről van szó, akkor a sütés-főzés mindig feldobja a kedvem. Gimnáziumi tanulmányaim során aktív tagja voltam az iskola Diák Tanácsának. Azért szeretném küldöttgyűlési tagként képviselni hallgató társaim, mert fontosnak tartom, hogy igényeiket valaki megfogalmazza, érdekeiket képviselje. Minden döntéshozás során a hallgatók számára legkedvezőbb döntést támogatnám.

Vajda_kitti

Vajda Kitti

Vajda Kitti vagyok másodéves, BA képzésű, nappali tagozatos, állami ösztöndíjas hallgató, autizmus spektrum pedagógiája és pszichopedagógia szakirányokon. Jelenleg ez a negyedik aktív félévem, passzív még sosem volt.Tanulmányaimat a 2013/2014-es tanévben kezdtem meg a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon, és ez lesz az első diplomám (a tervek szerint nem az utolsó).

Itt a Bárczin nagyon sok tervem van. Most ismerkedek a Hallgatói Önkormányzattal és azokkal a lehetőségekkel, amit kínálnak. A Tudományos megbízott pozícióját szeretném betölteni. Mindemellett rajongok a szakirányaimért, minél többet akarok tudni, több gyakorlatot szerezni. A HÖK-ön belül fontosnak tartom, hogy fellendüljön az egyetemi élet, hogy a hallgatókat minél több programba be tudjuk vonni, és, hogy Kari szinten is minél aktívabbak és kompetensebbek legyünk az egyetem falain belül. Szerintem fontos, hogy minél több oldalról megismerkedjünk egy témával, hogy minél jobb, sokoldalúbb döntéseket tudjunk hozni, és, hogy szélesítsük a látókörünket, ezzel elkerülve, hogy unalmas, egyoldalú véleményt alkossunk. A Küldöttgyűlésbe is ezért jelentkezem. Több oldalról akarok az egyetemi élet részese lenni. Fontosnak tartom, hogy olyan dolgokkal és területekkel is megismerkedjek, amelyek eddig ismeretlenek voltak számomra, vagy távol álltak tőle, ezért úgymond örömmel csapok le a lehetőségekre. Fontosnak tartom a kreatív munkát, a pontosságot és a felelősséget, remélem, hogy ebben a környezetben mindegyiket megtalálom, valamint alkalmazni is tudom.


Alapképzés, nappali, 3. és 4. félév

arato_reka

Arató Réka

Arató Réka vagyok, immár második éve bárczis hallgató. Szakirányaim logopédia és tanulásban akadályozottak pedagógiája. A kari egyetemi közéletben szívesen részt veszek, seniorként a gólyák segítségére voltam a felsőoktatásban való részvételük kezdetekor is. A tanulmányaimon kívül szívesen foglalkoznék más, az kar életét előremozdító ügyekkel is.

dobrovitz_boglarka

Dobrovitz Boglárka

Dobrovitz Boglárka vagyok, második éve a Bárczi hallgatója, látássérültek és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányokon. Szeretem azt, amit tanulok, de ha szavaztok rám, új tapasztalatokat szerezhetek és hasznossá tehetem magam, mint küldöttgyűési tag! Így a tananyag mellett másfelé is kitekinthetek az egyetem keretein belül.

jozsa_szimonetta

Józsa Szimonetta

Józsa Szimi vagyok, auti-pszichopedagógia szakirányos, és ez a 4. félévem. Az előző félévben tagja voltam a Küldöttgyűlésnek, egy kedves ismerősöm javaslatára jelentkeztem. Most viszont magamtól határoztam úgy, hogy szeretném folytatni. Azért szeretnék KGY tag lenni, mert élveztem a munkát az előző félévben, és szeretném még jobban megismerni a karunk és a HÖK működését, szeretek tudni arról, mi folyik a “háttérben”.

szijarto_szilvia

Szijártó Szilvia

Szijártó Szilvia vagyok, nappali tagozatos, második évfolyamos hallgató. A jövőbeni terveim között szerepel az, hogy eredményesen elvégezzem az egyetemet, és megbecsült logopédusként el tudjak elhelyezkedni a köznevelési rendszerben. Azért szeretnék küldöttgyűlési tag lenni, hogy megismerjem a HÖK belső működését, és részt vegyek az egyetemi élet irányításának egy szeletében.

toth_anett

Tóth Anett

Tóth Anett vagyok. Másodéves pszichoped-logopédia szakirányos hallgató.A következő félévben is küldöttgyűlési tagként szeretném segíteni a HÖK munkáját és képviselni Titeket, s ehhez kérném a támogatásotokat. Köszönöm.

torok_fanni

Török Fanni

Török Fanni vagyok, a kar jelenleg másodéves hallgatója értelmileg akadályozottak – tanulásban akadályozottak szakirányon – a Bárczin belül pedig tagja vagyok a külügyi mentorcsapatnak is. 🙂

Azért jelentkezem küldöttgyűlési tagnak, mert jó lehetőségnek tartom, hogy szimpla hallgatóként is számíthat a véleményem a kart érintő döntésekben, valamint fontosnak tartom, hogy a közösségi aktivitást – hiszen ahhoz, hogy valami olyan legyen, amilyenre mi szeretnénk, ahhoz elsősorban mi kellünk.


Alapképzés, nappali, 5. és 6. félév

fonyi_noemi

Fónyi Noémi

Fónyi Noémi Viktória, harmadéves hallgató vagyok tanulásban akadályozottak pedagógiája és pszichopedagógia szakirányon. 2012 óta járok a Bárczira, azóta gólyatábor szervezőként, valamint a rendezvényes bizottság tagjaként részt veszek a Hallgatói Önkormányzat munkájában. A továbbiakban a Küldöttgyűlés tagjaként is szeretném segíteni a Hallgató Önkormányzat munkáját és szeretnék részt vállalni a hallgatói élet szervezésében.

halasz_tibor

Halász Tibor

Kedves évfolyamtársaim!
Bár elég sokan ismertek a gólyatáborból, és innen az egyetemről, azért bemutatkozom. Halász Tibor vagyok harmadéves alapképzéses, nappalis hallgató, pszichopedagógia, logopédia szakirányon. Harminchét éves vagyok, életemben sok mindent csináltam, amíg rátaláltam a gyógypedagógiára.
Az egyetem mellett színházzal foglalkozom. Gödöllőn ahol élek vezetem a Club Színházat, amely gyerekek és fiatal felnőttek színházi oktatásával, nevelésével foglalkozik. Jelenleg úgy hatvan tanítványom van, hét különböző korosztályos csoportban, de ez a szám évről évre növekszik.
Nagyon fontos számomra a családom, a feleségem Kata és Benedek a nyolc hónapos kisfiam.

kosuth_beatrix

Kosuth Beatrix

Sziasztok! Kosuth Beatrix vagyok, harmadéves logopédia-szurdopedagógia szakos hallgató. 2013 novemberétől a kommunikációs referens posztot töltöttem be a Bárczi HÖK-ben, egészen mostanáig. Tudom, hogy a HÖK nem tud a Küldöttgyűlés nélkül működni, így fontosnak tartom, hogy a hallgatók megfelelő létszámban és megfelelő motivációval képviseljék az évfolyamaikat a Küldöttgyűlésben. Ezeknek fényében úgy gondolom, szerves tagja tudnék lenni a KGY-nek.

nadhazi_hajnalka

Nádházi Hajnalka

Sziasztok! Nádházi Hajni vagyok, 6. félévemet töltöm a Bárczin.
Két szakirányom: értelmileg akadályozottak pedagógiája és szomatopedagógia. Eddig a rendezvényes bizottság tagjaként és gólyatábor szervezőként próbáltam ki magam. Most  szeretném a Küldöttgyűlés tagjaként segíteni a Hallgatói Önkormányzat munkáját.

Szemenyei_Eszter

Szemenyei Eszter

Sziasztok! Szemenyei Eszter harmadéves szomato-auti szakos hallgatótársatok vagyok. Azért jelentkeztem a küldöttgyűlésbe, mert ezzel is szeretnék hozzájárulni a HÖK munkájáhozJ Szabadidőmben szívesen kirándulok, biciklizem vagy csak beszélgetek egy jó a barátaimmal. A legkedvesebb időtöltésem mégis a zenélés. Amikor csak tehetem, barokkfuvolázom egy kis kamaracsoportbanJ Remélem megtiszteltek azzal a bizalommal, hogy jóváhagyjátok a küldöttgyűlésbe való jelentkezésemet!:)


 

 

Leave a Reply