„AZ EGYENLŐ BÁNÁSMÓD HATÓSÁG 10 ÉVE” CÍMŰ PÁLYÁZAT

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság 2015-ben, működésének 10. évfordulójához kapcsolódóan „Az Egyenlő Bánásmód Hatóság 10 éve” címmel pályázatot hirdet. A pályázat célja az Egyenlő Bánásmód Hatóság szerepének és a hatósági eljárás gyakorlatának átfogó, tudományos feldolgozása és a hatósági szolgáltatások fejlesztése.
A pályázat két részből áll. Az első fordulóban a bírálóbizottság kiválasztja a második forduló pályázóit és

a tudományos feldolgozás témaköreit. A pályázati eljárás második részében az első körben kiválasztott pályázók maximum 60 oldal terjedelmű elemzésekkel versenyeznek. A pályázat benyújtásához az első fordulóban szükséges dokumentumok:

  • részletes elemzői összefoglaló és tematika maximum 5 oldal terjedelemben;
  • a tudományos feldolgozás kutatási igénye az EBH-ban és a kutatási terv (amennyiben releváns);
  • szakmai önéletrajz; publikációs lista

A pályázat első fordulójában pályaműve(ke)t nyújthatnak be a felsőfokú és doktori képzésben részt vevő hallgatók, valamint a tudományos munkakörben foglalkoztatott kutatók és alkotóközösségeik. A pályázat második fordulójában az első körben kiválasztott pályázók indulhatnak. A pályázat benyújtásának határideje:

  1. forduló: 2015. június 1. Értékelés és a pályázók értesítése: 2015. június 15.
  2. forduló: 2015. szeptember 30. Értékelés és a pályázók értesítése: 2015. október 30.

A pályázat második fordulójának összdíjazása: 600.000,- forint, amelynek felosztásáról a bírálóbizottság dönt. A pályázatot két nyomtatott és egy elektronikus példányban a hatóság postai címére (1539 Budapest, Pf. 672) kell elküldeni, illetve személyeskézbesítéssel munkaidőben (8:00-16:30) a hatóság székhelyén (1013 Budapest,

Krisztina krt. 39/B) lehet benyújtani. További részleteket a mellékletekben olvashattok.

pályázati adatlap_EBH

pályázati adatlap_EBH

Pályázati felhívás_EBH

Útmutató_EBH

Leave a Reply