Kari Ösztöndíjbizottság-jelöltek

1. évfolyam:

                                    

  Tóth Emese        Tóth Emese

Tóth Emese vagyok, Mesi, elsőéves Bárczis hallgató. Pécsről érkeztem az egyetemre, ahol több mint 10 éve  cserkészkedem. Szabadidőmben szeretek zongorázni, olvasni, búvárkodni, sorozatokat nézni és a  barátaimmal tölteni az időt. A Kari Ösztöndíj Bizottságba azért jelentkezem, mert szeretnék a Bárczi egy aktív,  lelkes hallgatója lenni, aki még segíteni is tud hallgatótársainak.

 

 

 

 

2. évfolyam:

Hamar Sára

 

 

3. évfolyam:

Tímár Eszter

Timár Eszter vagyok harmadéves hallgató logopédia és hallássérültek pedagógiája szakirányokon. A Kari Ösztöndíj Bizottság tagjakén, tanulmányaim kezdetétől fogva veszek részt a HÖK életében. A bizottság tagjaival közösen bíráljuk el a rendszeres és rendkívüli szociális ösztöndíj pályázatokat. Az évfolyamomat igyekszem mindig mihamarabb értesíteni a tudnivalókról, határidőkről és válaszolni nekik a felmerülő kérdéseikre.

 

4. évfolyam:

Popovics Viktória

Popovics Viktória vagyok, negyed éves Gyógypedagógus hallgató, Értelmileg akadályozottak  és Látássérültek pedagógiája szakirányokon. 2011-ben kezdtem tanulmányaimat a karon, aminek szerves része immár a KÖB-ben való tevékenykedésem.  A Kari Ösztöndíj Bizottság munkájába 2012 őszén csatlakoztam be, amit azóta sem bántam meg. Ez egy rendkívül felelősségteljes munka, amit úgy gondolom, hogy maximális elhivatottsággal végzünk mindannyian a bizottságban. Jómagam igyekszem az évfolyam számára mindig segíteni a különböző ösztöndíjakkal kapcsolatban felmerülő kérdések kapcsán, illetve az esetleges problémákat tolmácsolni a szociális alelnöknek.  Ezúton is köszönöm az eddigi bizalmat, és a továbbiakban szívesen is állok rendelkezésetekre az ösztöndíjakkal kapcsolatban.

 

Vélemény, hozzászólás?