Kari Tájékoztatók -2020.03.30.

Kedves Hallgatók!

Felhívnánk Mindenki figyelmét a következő hasznos oldalakra:

a kari honlapon létrehoztak egy új menüpontot „Távolléti oktatás” címszó alatt. Ezt a menüpontot érdemes rendszeresen, akár naponta, de legalább hetente egyszer figyelni, látogatni. A csatolt képen láthatjátok melyik oldalt kell pontosan keresni és melyek azok a tartalmak, amiket el tudtok érni (segédletek, tájékoztatók, GYIK, tanulmányi ügyintézés, TVSZ a távolléti oktatásra, könyvtár)
Ezt az oldalt ezen a linken érhetitek el: https://barczi.elte.hu/tavolleti_oktatas

a másik oldal, amire felhívják a figyelmünket az a folyamatosan frissülő távolléti oktatással összefüggő kari tájékoztatás- hallgatóknak. Ezen az oldalon az egyik legfontosabbra szeretnénk felhívni valamennyi hallgató figyelmét a szerzői jogi tájékoztatóra. Valamint, frissült a portfolió benyújtás és védés illetve a szakdolgozati rész.
Ezt az oldalt ezen a linken érhetitek el:
https://barczi.elte.hu/content/a-koronavirus-okozta-veszelyhelyzettel-osszefuggo-kari-tajekoztatas-hallgatoknak.t.1865

– a másik fontos felület a Neptun. Érdemes egy nap legalább egyszer ránézni, mert fontos tájékoztatók itt is kiküldésre kerülhetnek.

Továbbá, figyeljétek a Bárczi HÖK Facebook oldalát (https://www.facebook.com/barczihok/) a saját évfolyamcsoportotokat, a Bárczi HÖK Hírfolyamot (https://www.facebook.com/groups/465547897502382/) valamint, a Bárczi HÖK honlapját (https://barczihok.elte.hu/)menüpont

Vélemény, hozzászólás?