Küldöttgyűlés tagok- jelöltek

1. évfolyam jelöltjei:

Barzó Eszter:

Kedves Hallgatók!
Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. Barzó Eszter vagyok, első éves, a későbbiekben valószínűleg szomatopedagógia és értelmileg akadályozottak pedagógiája szakirányos társatok, így az alapképzés nappali tagozat I. évfolyamát szeretném képviselni a Küldöttgyűlésben. A nem túl távoli Hatvan városában élek kicsi családommal. Van egy 1 éves kislányom, Luca, így időm nagy részét vele töltöm. Szabadidőmben kikapcsolódásként szeretek hosszú biciklitúrákat tenni, olvasni, új barátokat szerezni, ismerkedni a nagyvilágban rejlő megannyi érdekességgel.
Az idén volt szerencsém csatlakozni az Esélyegyenlőségi bizottsághoz, így részt vehettem az ELTE feszt lebonyolításában is. Talán sokaknak úgy tűnhet, hogy túlvállalom magam, mégis szívesen tevékenykedek az egyetemen belül. Az előzőleg a PPKE-BTK-n eltöltött éveim alatt sikerült átlátnom a rendszert, így szeretek segíteni azoknak, akiknek kérdéseik merülnek fel néhány, a tanulmányokkal kapcsolatos témát illetően.
Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a pár sort.
Könnyű szorgalmi és vizsgaidőszakot kívánok Nektek,
Barzó Eszter

 

Pálffy Ágnes

 

Siver Flóra

Sziasztok, Siver Flórának hívnak, elsőéves nappali tagozatos hallgató vagyok alapképzésen. Szabadidőmben szeretek  új embereket megismerni, kirándulni,  sportolni és ha tehetem, egész nap zenét hallgatok. Nagy empátiakészséget és igazságérzetet örököltem, így számomra természetes, hogy ahol és akin/ akinek tudok, segítek. Tavaly végzősként az év nagy részében én voltam az összekötő az osztályfőnök és az osztálytársaim között. Nagyon megszerettem ezt a feladatot és ők sem panaszkodtak rám 😀 Emiatt érzem úgy,hogy jól tudnám teljesíteni a rám bízott feladatokat ennek a posztnak a betöltése során.
Későbbiekben szomatopedagógiára és TANAK-ra szeretnék szakosodni, remélem sikerül!

 

Sztrecsko Boglárka

Sztrecsko Boglárka vagyok, elsőéves nappali tagozatos hallgató, és a küldöttgyűlés alapképzés nappali tagozat I. évfolyamának körzetébe jelentkezem.
Szlovákiából, egy viszonylag nagy falucskából érkeztem a Bárczira. A zene nagyon közel áll a szívemhez, 10 éve zongorázok, sok-sok éve aktívan cserkészkedek, de a néptánc is az életem része. Szabadidőmben még, ha tehetem, szívesen olvasok, sorozatot nézek, illetve sok időt töltök a barátaimmal, családommal. Szeretnék a Bárczi életének egy lelkes résztvevője lenni, szeretem az új dolgokat, szeretem magam kipróbálni, ezért jelentkeztem a Küldöttgyűlésbe.

 

Tóth Emese

Tóth Emese vagyok, Mesi, elsőéves Bárczis hallgató és a Küldöttgyűlés alapképzés nappali tagozat I. évfolyamának képviseletére jelentkezem. Pécsről érkeztem az egyetemre, ahol több mint 10 éve cserkészkedem. Szabadidőmben szeretek zongorázni, olvasni, búvárkodni,  sorozatokat nézni és a barátaimmal tölteni az időt. Küldöttgyűlésbe azért jelentkeztem, mert szeretnék a Kar hallgatói életének egy aktív, lelkes tagja lenni.

 

2. évfolyam jelöltjei:

Gál Flóra

 

Józsa Szimonetta

 

Tóth Anett

Sziasztok!
Tóth Anett vagyok, másodéves logopédia és pszichopedagógia szakirányos hallgató. A nappali tagozat II. évfolyamának képviselőjeként szeretnék indulni, mint HÖK küldöttgyűlési tag, és ehhez kérném most a támogatásotokat. Amit szeretném, ha tudnátok rólam, az az, hogy szeretek filmet nézni, zenét hallgatni, a barátaimmal lenni. S habár néha morcos fejem van a suliban, ne higgyetek a látszatnak, biztos csak nem aludtam eleget… 🙂

Wiesner Fanni

 

3. évfolyam jelöltjei: 

 

Diener Lúcia Zita

 

Halász Tibor

Kedves évfolyamtársaim!
Bár elég sokan ismertek a gólyatáborból, és innen az egyetemről, azért bemutatkozom. Halász Tibor vagyok harmadéves alapképzéses, nappalis hallgató, pszichopedagógia, logopédia szakirányon. Harminchét éves vagyok, életemben sok mindent csináltam, amíg rátaláltam a gyógypedagógiára.
Az egyetem mellett színházzal foglalkozom. Gödöllőn ahol élek vezetem a Club Színházat, amely gyerekek és fiatal felnőttek színházi oktatásával, nevelésével foglalkozik. Jelenleg úgy hatvan tanítványom van, hét különböző korosztályos csoportban, de ez a szám évről évre növekszik.
Nagyon fontos számomra a családom, a feleségem Kata és Benedek a négy hónapos kisfiam.

 

Leposa Nikolett

Kedves Hallgatók!
Szeretnék egy pár sorban bemutatkozni. Leposa Nikolett vagyok, harmadéves hallgatótársatok logopédia és pszichopedagógia szakirányokon.
Azért jelentkeztem Küldöttgyűlési tagnak mert fontosnak tartom, hogy a hallgatók és a Hallgatói Önkormányzat közötti információáramlás zökkenőmentes legyen, valamint, hogy a hallgatók érdekképviselete megfelelően működjön. Azért, hogy ez megvalósuljon szeretnék hozzájárulni a Hallgatói Önkormányzat működéséhez úgy, hogy küldöttgyűlési tagként képviselem az alapképzésben tanuló nappali tagozatos III. évfolyamos hallgatókat.

 

Szemenyei Eszter

Sziasztok!
Szemenyei Eszter harmadéves szomato-auti szakos hallgatótársatok vagyok. Azért jelentkeztem a küldöttgyűlésbe, mert ezzel is szeretnék hozzájárulni a HÖK munkájához. Szabadidőmben szívesen kirándulok, biciklizem vagy csak beszélgetek egy jót a barátaimmal. A legkedvesebb időtöltésem mégis a zenélés. Amikor csak tehetem, barokkfuvolázom egy kis kamaracsoportban. Remélem megtiszteltek azzal a bizalommal, hogy jóváhagyjátok a küldöttgyűlésbe való jelentkezésemet!:)

 

4. évfolyam jelöltjei:

 

Hornyák Ivett

 

Kovács Sára Borbála

Sziasztok!
Kovács Sára vagyok, szomatopedagógia és látássérültek pedagógiája szakirányon végzek. Sokáig voltam szociális alelnök, így tisztában vagyok vele, hogy miként működik a HÖK, mit dolgoznak a tisztségviselők. Éppen ezért szeretném, ha most a túloldalról is segíthetném munkájukat és hallgatói részről adhatnék visszacsatolást számukra az esetleges problémahelyzetekről.

 

Méhész Eszter

Sziasztok!
Méhész Eszter vagyok, az alapképzés nappali tagozat IV. évfolyam körzetének küldöttgyűlési tag jelöltje. Tanulmányaimat végzős hallgatóként értelmileg akadályozottak pedagógiája és logopédia szakirányokon folytatom. Igyekeztem eddig is aktívan részt venni a karon folyó munkákban, többek között különböző önkéntes tevékenységekkel, demonstrátori feladatok ellátásával. Küldöttgyűlési tagként szeretnék továbbra is tevékeny tagja lenni intézményünknek.

 

Nagy Dorottya

Kedves végzős Hallgatótársak!
Engedjétek meg, hogy pár sorban bemutatkozzak. Nagy Dorottya vagyok, logopédia és hallássérültek pedagógiája szakirányos hallgató.
Azért jelentkeztem gyógypedagógiára, mert pedagógus szerettem volna lenni. Szerencsére nincs ez másképp lassan négy év elteltével sem.
Szabadidőmben szeretek énekelni, barátok társaságában lenni. Szeretem magam minél több területen kipróbálni, így különböző diákmunkákat és önkéntes tevékenységet is végeztem már. Első- és másodévesen tevékenykedtem karunk Hallgatói Önkormányzatának Tanulmányi Bizottságában. Ezúttal pedig a Küldöttgyűlés munkáját szeretném segíteni.

 

Sudár Anna

 

Varga Andrea

Sziasztok!
Az én nevem Varga Andrea. Szakirányaim a tanulásban akadályozottak pedagógiája és a pszichopedagógia. Az alapképzés nappali tagozat IV. évfolyamának a képviseletét szeretném ellátni. Kari küldöttgyűlésben még soha sem voltam, de szívesen megismerném a munkáját.

 

BA levelező:

Rimai Viktória

 

MA nappali:

Földházi Brigitta

Földházi Brigitta vagyok, idén kezdtem meg tanulmányaimat a BGGYK mesterképzésén. Az alapképzésemet Szegeden végeztem, ahol értelmileg- és tanulásban akadályozottak pedagógiája szakirányon végeztem. Jelenleg a mesterképzés mellett szakirányú továbbképzésen szomatopedagógia szakirányra járok. Az egyetemi tanulmányaim mellett az Illyés Sándor Szakkollégium tagja vagyok. Bízom benne, hogy lehetőségem lesz a továbbiakban a nappali tagozatos mesterképzéses hallgatókat képviselni küldöttgyűlési tagként.

 

Rékasi Nikolett

 

MA levelező:

Leave a Reply