OMHV 2015/16/1

Mi is az az OMHV?
Az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése egy kérdőív, amit minden félév vizsgaidőszakában a NEPTUN-ban lehet kitölteni, ennek segítségével visszajelzést adhatsz felvett kurzusaidról és értékelheted oktatóid munkáját.

Miért fontos, hogy kitöltsem a kérdőívet?
A minőségi oktatás megmaradása érdekében az ELTE számára kiemelten fontos, hogy megismerje az Egyetemen folyó képzéssel kapcsolatos véleményedet, ezért nagy figyelmet fordítunk az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezésére. Oktatóid visszajelzést kaphatnak kurzusuk megítélésről, az Egyetem és a Karok pedig információhoz jutnak arról, hogy milyen véleményt alkottál a képzésről. Minél nagyobb a kérdőív kitöltöttsége, annál inkább hitelesebb és felhasználhatóbb a kérdőív által nyújtott információ.
Ezen felül, a következő félév rangsorolásos jelentkezésénél +8 pontot kaphatsz a rangodhoz – talán ez sem utolsó szempont.

Hol tudom kitölteni a kérdőívet?
A kérdőíveket a NEPTUN tanulmányi rendszer főmenüjének Ügyintézés menüpontjának Kérdőívek almenüpontjában tudod kitölteni. Arról, hogy még van kitöltetlen OMHV kérdőíved a tanulmányi rendszer belépéskor értesít is.

A kitöltéshez meg kell adnom a nevemet?
Nem, a kitöltés és az eredmények feldolgozása név nélkül, ANONIM módon történik.

További információkat és a nyereményjáték pontos részleteit az alábbi linken találhatjátok: https://www.facebook.com/events/189325131418545/

Leave a Reply