Távolléti oktatás információs felületei

Kedves Hallgatóink!

Az ELTE folyamatosan frissülő koronavírus tájékoztatóját, és a folyamatosan frissülő JOKT tájékoztatókat, a következő linken érhetitek el: https://www.elte.hu/koronavirus

Az ELTE Járványügyi Operatív Koordináló Testületének
2020. november 12-i TÁJÉKOZTATÓJA:

Az Egyetem a 2020/21-es tanév őszi szemeszterére korábban elrendelt hibrid oktatásról távolléti oktatásra áll át. Ennek alapján valamennyi kurzust távolléti oktatás formájában kell megtartani. A hallgatók személyes jelenlétével nem szervezhető számonkérés. A 2020/21. tanév őszi szemeszter vizsgaidőszakára úgy kell felkészülni, hogy valamennyi számonkérés csak online formában tartható meg. Ugyanakkor valamennyi egyéni, csoportos, projekt jellegű vagy intézményesített keretek között zajló kutatási és harmadik missziós tevékenység a kutatás jellegének, ütemtervének megfelelően folytatandó. A tudományos, oktatási és szakmai rendezvények csak online szervezhetők és tarthatók.

Külföldi, külhoni hallgatók külön engedély nélkül maradhatnak a kollégiumokban. Rajtuk kívül külön engedéllyel maradhatnak azok a hallgatók, akik azt alapos okot megjelölve kérik. Az egyedi engedélyről a kollégium igazgatója dönt.

A távolléti oktatás idején az Egyetem üzemszerű működése folyamatos. Így minden oktató, kutató, tanár, munkatárs munkavégzésre köteles. A munkavégzés helye akkor lehet otthoni, ha azt a feladatok maradéktalan ellátása megengedi. Továbbra is fennmarad az elektronikus ügyintézés az Egyetemen.

—————————-

Valamint, van egy kari távolléti oktatás fül, amit szintén érdemes a JOKT-tal együtt olvasni, hiszen itt a Bárczira vonatkozó szabálymódosításokról olvashattok.Ennek elérési útja a következő:

1. https://barczi.elte.hu/

2. https://barczi.elte.hu/tavolleti_oktatas

Almenüpontok:

  • Segédletek: segédletek hallgatóknak: https://barczi.elte.hu/content/segedletek.t.1884?m=348
  • Távolléti oktatás menüpont átvisz az ELTE távolléti oktatás lapjára: https://www.elte.hu/tavolleti-oktatas
  • GYIK: https://barczi.elte.hu/content/gyik.t.1892?m=350
  • TANULMÁNYI ÉS VIZSGASZABÁLYOZÁS A JÁRVÁNYÜGYI KÉSZÜLTSÉG ALATT: szintén átvisz az ELTE honlapjára: https://www.elte.hu/tavolleti-tvsz
  • ELTE JOKT TÁJÉKOZTATÓK: átvisz az ELTE honlapjára: https://www.elte.hu/koronavirus
  • Kari tájékoztató hallgatóknak: https://barczi.elte.hu/content/a-koronavirus-okozta-veszelyhelyzettel-osszefuggo-kari-tajekoztatas-hallgatoknak.t.1865
  • Tanulmányi ügyintézéssel kapcsolatos információk: https://barczi.elte.hu/content/th-aktualis-informaciok.cl.8?m=69
  • Könyvtár és tankönyvek: https://barczi.elte.hu/konyvtar_es_tankonyvek?m=355

A távolléti oktatással kapcsolatos információk megtalálására érdemes a kari honlapból kiindulni, hiszen legtöbb almenüpont átvisz az ELTE honlapjára.

https://barczi.elte.hu/tavolleti_oktatas

Köszönjük, hogy elolvastátok ezt a segédletet!

További jó tanulást és kitartást kíván,
a Bárczi HÖK csapata

Leave a Reply